Pagina's

donderdag 6 april 2017

NailProduct Astonishing Purifying Masque


Hey kijk goed op de achtergrond. Ja, deze heb je al eens voorbij zien komen. 
Met mijn droge handen heb ik zeker wel een scrub nodig maar ik heb een berengoede toevoeging.


Een tijd geleden kreeg ik op de beurs het advies om bij deze heerlijke scrub ook een handmaser te proberen. Van NailProduct kreeg ik de kans om buiten de scrub nu ook het masker te proberen.


In de badkamer heb ik nu dus een geweldige set staan om mijn handen regelmatig te kunnen verzorgen. 


Allereerst even de gebruiksaanwijzing. Een van de ingredienten is Kaolien ookwel Chinaklei genoemd. Het wordt ook voor porselein gebruikt en nu ik het artikel schrijf weet ik dat ook je huidje na gebruik zo glad is als porselein.Eerst begin ik met scrubben, dit doe ik regelmatig om dode huidcellen te verwijderen.
WIl je de complete review kijken van de scrub klik dan hier.


Nu heb ik toch drogere handen dan de meeste mensen en aan de binnenkant van mijn hand heb ik dan ook echt velletjes. Nu het zonnetje meer gaat schijnen neem ik ook de bovenkant goed mee voor een mooi egale kleur.


Na de scrub is het tijd voor het echte pamperen. Het purifying masque is aanvullend op de scrub en beide hebben dezelfde hemelse geur. Sensual peppery rose doet niet echt vermoeden hoe lekker het is. De eerste keer dacht ik aan een mix tussen peper en rozengeur maar het is veel beter dan dat.


Het klei masker op 1 hand aanbrengen voor een goede foto is nog niet makkelijk hoor. Heb alsnog de halve camera ondergesmeerd maar dat zal voor mijn Canon vast ook goed zijn.


Na deze foto heb ik nog een lekker dikke kwak klei voor de andere hand gebruikt en ze samen insmeren geeft een veel betere dekking. Het masker moet 10 minuutjes intrekken en in de tussentijd heb ik naar de fluitende vogeltjes geluisterd. De 10 minuten werden zelfs iets langer en al ruikt de scrub heel lekker (en sluiten ze op elkaar aan) is de klei nog  fijner omdat klei ook een eigen geur heeft. Dit was een heerlijk me-time moment.


Dit is de voor foto van mijn hand. Het ziet er nog redelijk uit omdat ik ook net mijn handen heb gewassen en dan zijn de velletjes niet zo wit uitgeslagen.


Dit is de na foto. De scrub en het maker hebben hun werk goed gedaan.

Beide zijn bij NailProduct verkrijgbaar. Een professionele webshop waar ook jij en ik van kunnen genieten.

Vergeet nu het zonnetje schijnt ook je handen dus niet extrat te verzorgen want ze worden het meest blootgesteld.

VOlgende maand heb ik weer een leuke nailart van NailProduct.


1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit! Ik scrub ook altijd mijn handen, daarna voelen ze altijd zo zacht aan, heerlijk is dat :)

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.