Pagina's

vrijdag 14 april 2017

Sunny


Wat is het toch fijn dat het weer goed is. Lekker zonnetje, licht en de zomertijd is ook al weer ingegaan en dat betekend alleen maar dat het beter gaat worden. Zo kwam ik ook op de naam van deze vrolijke nailart.Natuurlijk maak ik veel nailarts maar als ik zelf mag kiezen heb ik 3 favoriete nudes. De eerste is China Glaze- Angels Breath. Was zo bang dat deze lak niet meer te krijgen was dat ik een extra flesje kocht omdat de eerste zo hard ging. Zeer recent ook de Essie - Marshmallow van de limmited edition Etos spaaractie en nu deze nude van Color Club - Bonjour Girl.


Hou echt van melkachtige nudes en omdat mij flesjes daar snel leeg van raken geeft wel aan dat ik ze graag draag alleen laat ik dat niet zien op de blog, dat zou saai worden.


Voor deze nailart heb ik weer een UR Beautiful plate gebruikt en mijn favo Mexicaanse stempellakken Mundo de Unas.


Mijn nieuwe latex gaat ook hard van Born Pretty Store, gelukkig niet duur dus kan een nieuwe in bestelling zetten.
Omdat ik van geel naar oranje stempelde heeft het iets weg van een zonsondergang.


Van mij mag het tot september elke dag heel sunny zijn.3 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.