Pagina's

dinsdag 11 april 2017

Trind BoHo Vibes


Als er een Nederlands merk is waar we heel trots op mogen zijn is het Trind. 
Een flinke tijd terug heb ik mijn nagels mishandeld met acryl en mijn eigen nagels waren vreselijk. Dat was mijn eerste kennismaking met Trind en dan de verzorgende lijn. 
De lakjes zijn ook een must voor je nagels omdat het niet zomaar lakken zijn maar met caring color formule. De Trind lakken geven niet alleen een prachtige kleur maar verzorgen tegelijkertijd!
Elk voorjaar en najaar komt er een nieuwe collectie uit en ik mag je de voorjaar/zomer collectie BoHo Vibes laten zien.Dit zijn mijn snoepjes en als je de kleurstelling ziet wil je ze toch eigenlijk gewoon knuffelen?


De eerste lak is voor mij meteen raak. Hoe lief en zacht roze is deze lak? Een musthave voor de zomer en ik voorspel alvast dat dit een echte trend word!


Las Dalias dekt met 2 dunne laagjes en zo egaal.


Zonder  topcoat heb je al een shiny effect. De lak is ook nog vernoemd naar een hippe markt op Ibiza. Vakantieplannen gaan dit jaar een andere kant op maar dit lakje zal het daar net zo goed doen.


Es Vedra een tegenhanger van het roze maar wel net zo zacht.


We blijven in Ibiza want het is vernoemd naar een eilandje aan de kust.


Ook dit minty kleurtje is met 2 dunne laagjes dekkend.


Op Ibiza lopen hele kleurrijke types rond en daar misstaat Happy Hippie niet. 


De lak dekt ontzettend goed en knalt meteen. Ook je teennagels heb je geen omkijken meer naar met deze lak.


Bleke huid of lekker gebruind, dit gaat een succes worden.


Ben je de zoete kleurtjes zat? Probeer Balearic Bue! Een teal kleur waar mijn hart sneller van gaat kloppen. vooral met witte kleding en gouden accenten zie ik het al helemaal voor me.


Knallend en heel gepigmenteerd. Mijn advies: gebruik een basecoat bij een kleur als deze.


Het is natuurlijk de lente/zomer collectie maar hij kan heel het jaar wat mij betreft.


Klassiek en geliefd, rood.
Sunset Ashram geeft je die zwoele warme lucht als de zon in de zee is gezakt.


Oké het is een klassieke kleur maar alles behalve saai. Ik kom er helemaal van in de party modus.


Hij dekt goed, toch heb ik hem in 2 dunne laagjes angebracht en ook hierbij is een basecoat een pré.


Voordat die zon helemaal onder is krijg je zo'n mooie tint geel. Hij doet me ook wel meteen aan mosterd denken maar als je de collectie in zijn geheel neemt, geïnspireerd door Ibiza is dat mosterd gevoel snel weg. 


Summer of Love heeft wel 3 laagjes nodig voor hij volledig dekt. Maar dat heb ik er graag voor over als je dit resultaat krijgt.


De glans met deze kleur is verbazend en schijnt het ook erg goed te doen op een bruine huid. Dat ga ik deze zomer graag testen.

Toen ik de collectie binnen kwam en ik het eerste lakje eruit pakte Las Dalias (lichtroze) was dat mijn favoriet. Vervolgend kwam Es Vedra (mint) en was dat mijn favoriet. Nu begrijp je dat ik bij elke nieuwe kleur weer opnieuw mijn favoriet had en nu ik dit allemaal heb geschreven kan ik gewoon niet meer kiezen. Ik had echt mijn twijfels over de gele lak maar die zijn al zo goed als weg en ik probeer hem in de zomer zeker nog een keer.


Heb je interesse in de verzorgende lijn heb ik  hier het verzorgings artikel en  hier het artikel over de keratine lijn voor je.
Wil je nog meer zien kun je in het zoekveld Trind intikken en zie je nog meer verzorging en caring color collecties.


Er is dus heel veel Trind te lezen op mijn blog maar wat nu pas echt fijn is dat je ze online bij Trind zelf kunt bestellen. Voorheen had ik weleens moeite bij de drogist om nou net dat Trind lakje te scoren maar op trind.com vind je én deze collectie én andere caring color lakjes én alle verzorging waaronder dus ook een fijne base- en topcoat die de nagels ook weer extra bescherming geven.

Heb jij nu wel 1 favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.