Pagina's

vrijdag 28 april 2017

Unboxing Nailbox April Spring Vibes!


Deze Nailbox werd ik toch blij van. Oké, dat klinkt best stom want elke maand is het een feestje maar spring is in the air dus Spring Vibes! is het thema. Na een kijkje op de site helemaal happy want er zitten lichte lentekleurtjes in en een nieuw merk!Pastel Kiwi is de eerste lak die ik uit de doos toverde en meteen ook het nieuwe merk van de Spring Vibes!


Pronails komt uit België en dekt goed.De effen kleur geeft waarschijnlijk deze fantastische dekking en ook nog een mooie glans als finish.


De tweede lak is ook van Pronails. Fijn kunnen we kijken of die eerste niet een toevalstreffer was.


Nee hoor ook Under the Spotlight is heel fijn. Het is een dunne lak naar niet te dun en vloeit niet op de nagel. Je kunt secuur lakken en het kwastje ben ik ook zeer tevreden over.


Wel een andere finish want er zit een fijne shimmer doorheen.


Cover Shoot heb ik al eens mee gelakt en bevalt ook goed. Mooie lakjes en ook de derde die ik nu probeer is weer erg fijn.


Nadeel: ze hebben geen naam maar een  nummer. Nu ik dit typ denk ik er meteen over na of dat nummer niet eigenlijk handig is. Je kunt veel makkelijker onthouden welke je al hebt en dit is nummer 1. Volgens mij heb ik nummer 4 en 10 dan ook.


Mooie finish maar net iets minder glans. De shimmer vind ik wel heel mooi


Tijd voor de laatste lak. Orange Outrant. De kleur is geweldig en ook de dekking is goed. We vind ik de lak wat dik en het kwastje heb ik wat moeite mee. Dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk.


Dekking: check. Glans: check. Deze lak heeft hier zeker pluspunten.


De kleur is lichter dan koraal maar op de foto wil hij net even niet uitkomen zoals hij is.


Als laatst de waterdecals. Achterop staat een duidelijke beschrijving. Niet dat het moeilijk is. Als je goede decals hebt is het knippen, in water gooien en opplakken.


Er zitten 7 verschillende maten op het velletje dus passen doen ze. Met wat meer ronde en smalle nagels kun je de andere kant gebruiken.


Geweekt in het water kun je ze er makkelijk vanaf schuiven en ook op de nagel heb je nog speelruimte hem te verplaatsen voor je de decal laat drogen. 


Mijn nagels zijn niet smal maar heel er gekruld maar de decals passen prima. Doe er wel voorzichtig mee want nat zijn ze kwetsbaar.


Als de decals droog zijn kun je het randje eraf vijlen zodat ze helemaal passend zijn.


Voor een mooie glans en bescherming nog even een topper erover en klaar. Geen nailart skills maar wel een kunstwerk op je nagels.

De Spring Vibes! Nailbox vond ik echt weer geweldig samengesteld.

Ben je nog niet overtuigd om een abonnement te nemen kun je ook een losse box bestellen.

Mocht je hier nog over twijfelen kun je in het zoekveld een aantal unboxings bekijken.

Het is elke maand en verrassing maar wel altijd goed gevuld en kwaliteit.

Voor meer info surf je snel naar nailbox.nl 

De unboxing video staat ook online en het zou leuk zijn om even een duimpje omhoog te geven.Tot volgende maand!


1 opmerking:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.