Pagina's

maandag 1 mei 2017

COTM Vogels


Nieuwe COTM weer! Nog een paar maanden en jaar 3 is weer voorbij. Tijd vliegt en zo ook ons thema deze maand: Vogels. Of ie lastig was? Ja best wel ik had iets heel anders in mijn hoofd maar dat begon op een nailart te lijken die ik eerder had gemaakt dus toch maar wat iets anders.
Groen en geel gaat het worden.


Met een sponsje is deze techniek echt een eitje.


Deze plate vond ik wel leuk om te gebruiken.


Met een bruine kleur heb ik gestempeld en wilde het niet te druk maken.


Wat een topcoat en mijn geliefde nagelolie al niet kunnen doen voor de finish.

Natuurlijk ben ik niet de enige geweest en we zijn weer zo uiteenlopend geweest in ons thema. 

COTM vogels Malinka.jpg wordt weergegeven

Malinka staat voor mij weer bovenaan met haar kleurgebruik en lieve afbeeldingen.

COTM Vogels door Diana van Gek op Nagellak.jpg wordt weergegeven

Diana is met decals in de weer gegaan met schattige uiltjes.

DSC_0332.JPG wordt weergegeven

Ilse is compleet in haar stijl weer voor freehand gegaan en vooral het kleurgebruik is weer pakkend.Die van Imke was een puzzeltje. Ze heeft haar vogels verstopt en heb al we wat gevonden maar kijk uit naar haar post zodat ik meer vogels kan ontdekken.


Kim is voor de veren gegaan en dan hebben we het over tropische veren.

Dit waren de toppers van deze maand weer.


6 opmerkingen:

 1. Wat een romantische nail art heb je gemaakt! Ik vind de combinatie van groen en geel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, ik vind de stempelkleur er ook heel mooi bij passen!
  Een aantal afbeeldingen worden niet weergegeven, ik weet niet of het aan mij ligt of dat meerdere mensen er last van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je er een rustige nailart van hebt gemaakt. De kleuren passen heel mooi bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou niet snel aan de combinatie geel met groen gedacht hebben, maar het is heel mooi geworden. Zeker in combinatie met de bruine stempellak. Ik vond het een heel leuk thema deze maand maar gemakkelijk was het zeker niet. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi dames! Leuk die verschillen in nailart!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.