Pagina's

donderdag 18 mei 2017

Vakantie

Afbeeldingsresultaat voor vakantie

Zo ik heb vakantie!

Aangezien ik de laatste tijd met blog en al jullie blogs flink heb laten versloffen voel ik me ietwat schuldig.

Voorheen was ik zo druk met bloggen. Raar dat het zo om kan slaan. Als ik er voor ga zitten heb ik er ook reuze zin in maar er zijn de laatste tijd wat dingen geweest die in mijn blog-vaarwater terecht kwamen.Allereerst zit ik met verandering van baan (daarom heb ik nu ook vakantie). Heel spannend maar ben dus druk geweest met het vinden van een leuke nieuwe baan

Sinds eind vorig jaar zijn er plannen voor een renovatie bij mijn ouders. Het is een hoop geregel en gedoe en het huis heeft de opleveringsdata niet gehaald maar daar mag ik binnenkort ook aan de slag. De planning vooraf vergt toch echt meer dan je denkt.
Zo moeten we schuren, behang afhalen, behang weer op de muur gooien, verfen, witten, vloer leggen en tja als je er eenmaal aan begint dan komen er allemaal onverwachtte dingen op je pad.

Nu het eindelijk lekker weer is ben ik elk vrij moment op de motor te vinden. Het is mijn uitlaatklep en het is heerlijk gewoon de weg op te gaan met vrienden of alleen.

Mijn instagram verslaving neemt toch stiekem veel tijd in beslag. Voor je t weet ben je uren zoet met het kijken naar mooie plaatjes en liken ervan. Denkt er vaak over na of ik niet teveel zeg of te weinig. Misschien is het eentonig.

De blogs die ik volg vind ik ook echt leuk en ga dan ook echt weer de tijd nemen ze allemaal door te lezen en een leuke reactie achter te laten.

De samenwerkingen die ik heb vind ik ook echt heel leuk maar soms is de tijdsdruk wel een probleem. De producten zijn allemaal te mooi om te laten liggen en raak dan best in de war welke ik als eerst wil testen. Voorgaande jaren werkte ik veel meer vooruit waardoor er niet zoveel tijdsdruk was. Dus ik kan mijn vrije tijd mooi gebruiken weer wat artikelen vooruit te werken.

Het derde COTM jaar is ook alweer bijna voorbij en ik vraag me af of we ermee doorgaan of dat ik iets nieuws ga bedenken. Als je een tip of idee hebt hoor ik het graag.

Als laatst ben ik erg gecharmeerd van de one stroke techniek en als ik eraan begin vergeet ik ook weer ales om  me heen.
Doordat ik bij Selcan de cursus heb gedaan en daar ook nog eens ben gevraagd voor haar tipbox wedstrijd team moet ik daar ook veel tijd in steken.

Zo dit was wel alles wat ik kwijt wilde.
Het hoeft echt geen 1 januari te zijn voor goede voornemens dus ik ga nu gewoon weer volgas aan het bloggen en daar begin ik meteen na deze post mee!2 opmerkingen:

  1. Niet zo streng zijn voor jezelf hoor! Ik zou gewoon eerst de verplichte posts doen zoals reviews en daarna lekker de motor pakken. Nederland kennende komt er nog genoeg slecht weer aan en dan komt het bloggen ook wel weer :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Joh, iedereen heeft weleens een tijd waarin je door omstandigheden minder tijd besteedt aan bloggen. Daar hoef je je niet schuldig om te voelen hoor :) Hopelijk krijg je het naar je zin bij je nieuwe baan en veel succes met het klussen bij je ouders!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.