Pagina's

maandag 5 juni 2017

COTM Grafisch


Welkom bij de allerlaatste COTM. Het is jammer dat er na 3 jaar een einde aan komt maar ik heb wel genoten van alle nailart die we hebben gemaakt in 3 jaar tijd.Deze maand is het thema grafisch en de meiden hebben zich weer uitgeleefd. Ik laat eerst stap voor stap zien hoe de mijne is gemaakt en dan kun je voor de laatste keer genieten van alle prachtige nailarts.Dit is voor mij echt een speciale lak, holografisch, glitter en roze/paars. Alleen maar the good stuff in een flesje.


Grafisch is het thema en deze vind ik moeilijk want ik ben meer van de bloemetjes. Deze plate heb ik gebruikt.


Met een zilveren stempellak heb ik de afbeelding opgepakt en hij doet het geweldig.


Uiteindelijk koos ik ervoor 1 nagel niet te stempelen om het lakje goed tot zzijn recht te laten komen.


Zelfs op een korrelige ondergrond heeft de stempellak goed gepakt.


Dit was 'm dan, voorlopig de laatste nailart voor de COTM.

Gelukkig kon ik weer op de meiden rekenen met weer top nagels als resultaat!

iOntrend
Infnails

NailsbyMalinka

Kimcarolina 

Gekopnagellak  


Meiden ik wil jullie hartelijk bedanken voor de inzet afgelopen jaar (en zelfs de jaren ervoor).
Sommige dames heb ik buiten de blogwereld ook mogen ontmoeten en wat was dat gezellig! De tijd vloog, net als de 3 jaar COTM. 

Afspreken doen we zowieso weer want het is toch wel heel bijzonder om gelijkgestemde meiden te vinden die je niet na 10 minuten verveeld aankijken als je het over nagellak hebt. 
Tot COTM!7 opmerkingen:

 1. Prachtige nail art. Ik heb ook genoten van de afgelopen 3 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie nailart weer! Ik vond het ook super leuk om het derde jaar weer mee te mogen doen en hoop jullie toch nog een keer te ontmoeten want inderdaad lijkt het mij heel leuk om lekker over nagellak te kunnen praten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De lak is echt prachtig, love it! Nooit genoeg glitters.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat goed dat die stempel ook op zo een nagellak goed pakt! Mooie nail art!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf, die holografische basis! Mooi grafisch patroon ook. Bedankt dat ik het afgelopen jaar deel mocht uitmaken van de COTM; ik heb ervan genoten om mee te doen :) Goed idee om weer eens af te spreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow mooi! Mag ik vragen waarom jullie zijn gestopt??

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.