Pagina's

donderdag 8 juni 2017

NailPerfect 3D sculpting gel


We gaan weer eens iets nieuws proberen. Elke maand review ik een artikel uit de NailProduct webshop. Omdat ik soms wel nieuwsgierig ben stapte ik uit mijn comfort zone om iets nieuws te proberen. 3D embossing gel.
Dat moet natuurlijk wel op een basis en dat die ik met acrylverf en een waaiertje. Wel heb ik mijn nagelranden van latex voorzien vandaar dat ze glimmen.


Na de basis heb ik er een glitter topcoat over gelegd.


Hier ga ik mee werken de 3D gel en een heel fijn penseeltje
3D embossing gel is een mengsel van gel en acryl. Acryl is de poedervorm die je met vloeistof activeert en aan de lucht droogt. Gel is gel en meer vloeibaar. Je kunt het modelleren tot je het uithard onder UV licht. De embossing gel is niet zo vloeibaar omdat het een mengsel is tussen de 2.


Het is mijn allereerste poging tot 3D embossing en met het penseeltje kan ik een beetje corrigeren.


Als het model erop zit kun je het dus uitharden en is het niet meer te corrigeren.


Mijn eerste poging is nog niet mijn beste maar ik vind het wel heel leuk om te proberen en te verbeteren.


Zoals je ziet heeft de gel een heel klein spuitgaatje waardoor je al aardig precies kunt werken. Het penseel is heel dun en ga je met een andere nailart utigebreider terugzien.

Groot voordeel van de embossing gel is dat je kunt corrigeren tot je hem onder UV licht houdt. Ook ruikt gel niet. Als je weleens acryl hebt gebruikt weet je wat ik bedoel.

Deze embossing gel is heel geschikt voor een kleine bolling maar echte bloemen kun je er niet mee maken, daar is het net iets te vloeibaar voor. 

Volgende poging hoop ik zeker vooruitgang te zien. Het ligt absoluut niet aan het product want dat is zoals ik gewend ben van Nail Product van goede kwaliteit.

Hier vind je het penseel en hier de 3D embossing gel.

4 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.