Pagina's

dinsdag 27 juni 2017

Unboxing nailbox Summer Ready


Zomer! Heet! Are you summer ready?
Met de tropische temperaturen hield ik mij binnen schuil met alle rolluiken dicht en daar ging de bel. Mijn nieuwe Nailbox werd bezorgd. Het thema kon deze maand niet pakkender zijn Summer Ready dus. Dat was ik al maar met de toppertjes uit deze box helemaal compleet. Ik grabbelde in de doos met opvulmateriaal en had 4 swatchsticks.... Dat beloofd al wat maar ik ging uit van het verkeerde want ik had maar liefst 5 lakjes!
Het eerste lakje laat ik zien met 2 laagjes (zonder topcoat) en je ziet al een mooie glans.


Het 5e lakje is dus de Rimmel Super Gel topcoat. Het geeft meteen een gellook glans.


Ik vergeet in mijn enthousiasme gewoon de naam door te geven maar dit lieve babyblauwe lakje heet Blue Babe.


Aan zon dit keer geen gebrek, schaduw was eerder een probleem maar onder het zonnescherm heb ik Blue Babe ook even vastgelegd.


Het volgende lakje heeft een metallic finish en helaas neigen die vaak tot strepen. Elke oneffenheid op de nagel is te zien.


Toch is Grape Sorbet een lief lakje en met de strepen valt het gelukkig reuze mee. 


In de schaduw zie je wel wat meer dan in volle zon (minder weerkaatsing) en mijn nages zijn na een verbouwing van een paar maanden niet in de beste shape.Deze maand is de nailbox extra goed gevuld want buiten een vijl voor de voeten vind je ook nog een corrector pen van Loreal. Heel handig als je niet helemaal strak lakt. In plaats van alles eraf te halen en opnieuw te beginnen kun je je misser makkelijk wegwerken.De volgende lak -waarbij ik bijna de lucht in sprong- is holografisch. Het merk ken ik al want ik heb al een holo lak van het merk Layla en weet dat de kwaliteit geweldig is.


Deze heet Ocean Rush en is snel dekkend (dat is wel een eigenschap van holografische lakken).


De nagels schitteren je tegemoet in vol zonlicht.


Ook in de schaduw is het nog steeds een eyecatcher alleen ntbreekt die mooie regenboog aan weerkaatsing.


Het volgende lakje is een Vivien Kondor en ook heel mooi egaal dekkend. 


De naam is precies de kleur: Coral.


Het is een hele dunne lak maar wel verassend goed dekkend. Met 2 dunne laagjes heb jevolledige dekking.


In de schaduw komt de kleur zelfs iets feller dan in de zon.


Met de Nailbox Summer ready kun je elke week een ander lakje op en daarna..... komt er weer een nieuwe nailbox uit.
Wil je de lakjes in acie zien bekijk dan de unboxing video!

Voor meer info over de nailbox kijk op nailbox.nl

Tot de volgende unboxing!


2 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.