Pagina's

maandag 17 juli 2017

BPS muziekplate


Je ziet weer een aantal Born Pretty Store producten dus het is weer tijd voor een review. 
helemaal niet vervelend want BPS is echt mijn favoriete webshop op nagelgebied. Ze zijn low budget (zeg maar super low) verzenden gratis en ook al is de prijs heel klein is het product vaak van goede kwaliteit.
Nu ben ik weer 100% aan het reclame maken maar..... Al zou ik geen elkel product opgestuurd krijgen zou ik nog steeds alles aanschaffen. Regelmatig bestel ik er zelf wat dingetjes (waarvan je nooit weet wanneer het  door de brievenbus valt, zodat ik altijd verrast wordt met wat er binnen is. 

Goed de nailart! Ik ben van start gegaan met een Liquid latex. Dit keer een transparante van..... jep, BPS! Fijne aan deze latex is dat hij geurvrij is. Ik heb er een paar en sommige ruiken echt sterk naar ammonia en andere verhullen de lucht met een ander zoet gerutje.


Je smeert de huid rond de nagelriemen ermee in om zo min mogelijk opruimwerk te hebben als de nailart klaar is. Ik heb een gradient gesponsd en daar kledder je lekker mee op de huid.


Het te reviewen product vandaag is een hele leuke muziek plate BPL-059.
Plate kost € 2,72 (zonder korting) 


De plate is van prima kwaliteit en doet echt niet onder voor de grote merken zoals Bundle Monster, Konad of MoYou.


Eenmaal gestempelt kan de liquid latex eraf en dat gaat snel en makkelijk.


Een nailart is nooit compleet zonder een topcoat. De muziekplate ga ik vaker gebruiken want muzieknootjes zien er gewoon heel  leuk uit en vind ze ook heel mooi in de klassieke zwart wit uitvoering.

Shop dus lekker goedkoop je nailart spulletjes bij elkaar en ik kan nog een klein zetje geven in de vorm van een 10% kortingscode op je gehele bestelling.4 opmerkingen:

 1. Heel tof! Mooie kleuren combi, me like :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er leuk uit! het zit er ook mooi en even op :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke nailart! Ik vind de kleurtjes goed bij elkaar passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke plate en het is inderdaad een hele fijne winkel. En ze krijgen zo vaak nieuwe dingen dat je nog op moet passen dat je niet te vaak iets besteld :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.