Pagina's

donderdag 27 juli 2017

Kiko


Laatst was ik met mijn vriendinnetje in Utrecht aan het shoppen. Ik had mezelf echt voorgenomen alleen voor kleding te shoppen maar ook mijn vriendin weet hoe gek ik ben op lakken en er zit natuurlijk een Kiko store in de stad. Toen ze ook nog de aanmoediging gaf om naar binnen te gaan kon ik dit lakje echt niet weerstaan!Eigenlijk had ik een sugar effect verwacht maar het is echt een gladde lak.


Er zit een parelmoer achtige glitter in die wel een effect geeft dat de lak korrelig overkomt. Grote plus.


Ik heb 2 laagjes gebruikt voor deze lak en het geeft een mooie egale dekking maar niet volledig. Je ziet dat vooral in de schaduw goed. Je kunt nog een klein stukje smile lijn onwwaarden.


Zonder topcoat is de glans echt geweldig al doet de glitter in de lak daar ook goed aan mee.


Dit is er weer een die teogevoegd kan worden aan mijn favorieten.
Het kwastje is erg flexibel en het is een fast dry lak en ook daar is niets van gelogen. Hij droogt in record tijd en houdbaarheid is prima. De laatste tijd heb ik niet al te veel tijd en draag ik lakjes nu ook langer maar chippen deed deze lak niet terwijl ik hem toch 6 dagen op heb gehad.2 opmerkingen:

  1. Wat mooi! Vooral de schittering. Ik snap je wel hoor met je nagellak, ik heb dat met knutselspullen. Altijd in de verleiding.

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.