Pagina's

maandag 10 juli 2017

One Stroke project #4


De one stroke cursus bij Nails by Selcan heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Ben weer wat zekerder over het werken.Op de beurs had ik nieuwe kwasten (o nee in de nagelwereld moet je penseel zeggen) gekocht en daar ben ik mee aan de slag gegaan. We moeten elkaar nog leren kennen maar het gaat al redelijk. Op een nagel krijg je echt een mooier resultaat maar omdat ik graag op beide handen een nailart wil kan ik niet anders dan mijn matje gebruiken. Anders zou mijn rechterhand een regelrechte ramp zijn.


De roosjes gaan al redelijk maar de blaadjes zijn toch nog moeilijk.


Als basis heb ik een glitterlakje gebruikt. Het is Snow Flakes van Color Club.


De velletjes lak met nailart zijn voorzichtig van de mat te trekken en op de nagels te plaatsen.


Een laagje topcoat maakt het af en sealt meteen de roosjes.


Selcan zit eraan te denken een deel 2 van deze one stroke cursus te doen en ik hoop het wel want ik ben er nog steeds helemaal weg van.

Vinden jullie het ook vooruitgaan?

1 opmerking:

  1. Potjandorie wat gaaf! Wanneer kan ik een cursus doen! Echt jaloers op je nagels!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.