Pagina's

maandag 14 augustus 2017

BPS ananas olie pen


Dit keer geen lakje maar meer verzorging. Is ook heel belangrijk want als je nagels mooi gelakt zijn en je nagelriemen zijn droog ziet dat er alsnog onverzorgd uit.Dit zijn mijn nagels voor... Omdat ik vrij droge handen en voeten heb smeer ik heel veel creme en olie. Mijn favoriete olie is Dadi maar afwisselen is soms ook leuk.


Het voordeel van de Born Pretty Store cuticle pen is het gebruiksgemak. Geen gedoe met een pipetje of los kwastje maar gewoon een pen met kwastje eraan. Je smeert dus lekker snel.


Heb geprobeerd dezelfde "pose" aan te houden zodat je goed voor en na kunt zien.


Nou dit hoef ik niet meer toe te lichten de foto spreekt voor zich.Nu vergeet ik echt een groot pluspunt van deze pen en dat is de geur. Hij ruikt echt naar ananas en ja een geur is natuurlijk persoonlijk want als je t niks vind moet je deze geur zeker niet nemen maar ik vind 'm echt heerlijk. Ik denk erover om hem in mijn tas te doen maar tot nu toe ligt hij gewoon op tafel zodat ik meteen een reminder heb om weer lekker te smeren.

Mocht je nou niet van ananas houden is er ook nog perzik, amandel, kokos en lavendel.

De pennen kun je meteen hier vinden en kosten € 2,59 per stuk2 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.