Pagina's

maandag 4 september 2017

Nails by Selcan chrome powder & BPS siliconen pen


De nagelwereld is alweer een tijdje bezeten van de poeders. Het begon allemaal met het mermaid poeder dat echt nog steeds favoriet is. Selcan van Nails by Selcan heeft haar eigen lijn en ik mocht deze proberen.
Het is heel fijn poeder. Soms kom je wat grover poeder tegen en dat geeft meer een sugar resultaat.
                            


Doordat het zulk fijn poeder is krijg je echt een heel mooi resultaat! Glanzend en dekkend.


Nu kun je het poeder op vele manieren aanbrengen, een kwastje of een make-up applicator of een sponsje. Tot nu toe vond ik het met je vingers aanbrenen nog het mooist (alleen itten dan ook je vingers onder het poeder) en dus wees styliste Claudia mij op de siliconen pen.
Natuurlijk vond ik die in mijn favoriete webshop Born Pretty Store en geeft hetzelfde resultaat als met de vinger alleen dan wel met schone handen.


Voor het holografishe poeder (en vele andere poeders) kijk je op de site van Nails by Selcan.
Deze allround styliste geeft opleidingen en heeft een hele leuke winkel met betaalbare goede nagelstuff.


Voor de siliconen pen (is er in meerdere vormen) heb ik hier de link.

3 opmerkingen:

  1. Het poeder geeft een mooi effect zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf effect geeft het! Zelf kan ik er alleen niet zo goed mee omgaan, haha. Als ik met dit soort poeders aan de slag ga, dan zit echt alles onder (de hele kamer en ikzelf). Misschien moet ik daarom ook eens zo'n siliconen pen proberen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er heel mooi uit. Ik zou alleen het geduld niet hebben denk ik om de poeder aan te brengen. Geef mij nog maar de klassieke nagellak in een flesje!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.