Pagina's

vrijdag 6 oktober 2017

Unboxing Nailbox September Fall is coming


Welkom bij weer een nieuwe unboxing van de Nailbox.
Het mooie van de Nailbox is dat ze vooraf al een klein tipje van de sluier oplichten over het thema en de lakjes en deze maand is het Fall is coming. De overgang van zomer naar herfst waarbij er dus nog vrolijke zomerkleurtjes maar ook warme herfsttinten in te vinden zijn.Elke maand is het een feestje om uit te pakken en wat ik super aan deze box vind is de wijze van verpakken. Nog nooit heb ik een kapotte of lekkende lak gehad bij de Nailbox en dat heb ik weleens anders meegemaakt bij een andere box. De box is altijd verpakt in vrolijk inpakpapier als een echt cadeau.


De eerste lak Essie Touch up. Favoriet omdat hij uit de Gel Couture collectie komt en deze lakken zo fijn!


Het is een heerlijke kleur en past eigenlijk altijd omdat hij toch wel neutraal is.

Met 2 laagjes een mooie dekking en glans.


Nog een lakje dat we onder de zomer kunnen scharen. Faby Jackie @ Capri.


Een lichte zalmkleur of moet ik peach zeggen?


Ondanks de lichte kleur heeft de lak wel een hele mooie dekking.


Nog een Essie lakje Fall in line. Deze is toch echt voor de herfst.Een hele mooie kleur maar hoe omschrijf je deze? Hij is groen maar ook grijs. We houden het in het midden maar met het weer van vandaag zou dit toch de meest geschikte kleur zijn.


Van alle lakjes uit de Fall is coming box heeft deze het meeste pigment. Qua glans kunnen de gewone Essie lakken het niet winnen van de Essie Gel Couture lijn.


Claire's Cocktail Lounge.
Het merk Claire's is bij deze leuke bijouterieshop te koop en al heb ik er een aantal ben ik er best neutraal over. Schreeuw het niet van de daken maar kan er ook niets slechts over zeggen.


De kleur is toch wel bijzonder en (misschien ben ik wat vroeg) doet me aan kerst denken. Hoe ideaal is deze kleur voor de feestdagen.


Een prachtige shimmer erin en ook een goede dekking. Een ding wat ik nog wel wil benoemen is het kwastje dat echt langer is dan ik gewend ben. Is wat flexibel maar lakt prima.


Buiten de 4 lakjes zit er ook nog een topcoatpen in de Nailbox.
Aangenaam verrast over de penvorm van Sally Hansen.
Om het met mijn niet dominante hand aan te brengen was een beetje klungelen. Ook is het wennen dat je aan de achterkant van de pen moet pompen om een dosis lak vrij te krijgen.
Toch geeft het wel een mooie glans dus met een beetje oefenen komt het wel goed.

Wil je zien hoe ik de lakjes aanbreng? Kijk dan snel op Nailbox voor het filmpje.

Nu het echt weer is om te cocoonen (en daarmee jezelf verwennen) kijk dan op de Nailbox pagina hoe je de Nailbox kunt bestellen.

Tot de volgende unboxing weer!


1 opmerking:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.