Pagina's

woensdag 22 november 2017

Black Friday

Ja de Amerikaanse gekte blijft in de rest van de wereld ook niet meer onopgemerkt. Steeds meer is het een lokkertje om de mensen zo veel mogelijk te laten kopen.
Nu kan het de moeite waard zijn maar hoe ouder je wordt hoe korter de lijstjes en als je er zin in hebt koop je het toch.Alsnog wil ik wel even Born Pretty Store onder de aandacht brengen.
Buitendat ik er weleens producten van mag testen bestel ik er toch aardig wat leuke dingen en het heeft al bodemprijzen maar ook BPS gooit er een Black Friday tegenaan.

Dat geeft dan toch weer die trigger om te gaan kijken en natuurlijk spulletjes te bestellen.

Ik heb hieronder een paar dingen die in mijn winkelmandje staan en wachten op vrijdag!


Nu wil ik niet alle glitters laten zien die op mijn lijstje staan maar de toppertjes die ik afgelopen tijd heb binnengekregen die je misschien ook wel leuk vind.Deze cat eye gellak is echt een aanwinst en met de feestdagen in zicht misstaat het zeker niet!Van alle scrapers die ik heb vind ik de transparante die je hier rechtsonder ziet de beste die er is.
Ook de stempelplaten zie je regelmatig terug, ze hebben een groot assortiment en komen ook steeds met de laatste trends op plate gebied.De clear jelly stampers waren een regelrechte doorbraak. Uit ervaring weet ik wel dat ze niet allemaal even fijn zijn. Zo kocht ik mijn eerste in Nederland (stond zelfs op een wachtlijst) voor €10. Stempelen ho maar en dus ging ik voor de goedkope varianten op Born Pretty Store en die doen het top.Het laatste wat ik onder de aandacht wil brengen is het mermaid powder. Nog steeds is dit een hot item en ik scoorde deze natuurlijk ook op BPS.

Ik denk dat ik nog even mijn mandje aan ga vullen en vrijdag doorklik naar bestellen.


Mocht je het vrijdag niet halen of gewoon altijd korting willen heb ik 10% discount voor je met de code: DYTX31


Ga jij je slag slaan op Black Friday?

1 opmerking:

  1. Ik vond het echt tegenvallen dit jaar. Ik heb wat op Ebay besteld, maar heb me voor mijn doen heel rustig gehouden hahaha

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.