Pagina's

maandag 6 november 2017

Tipbox wedstrijd


Het is al eventjes rustig op mijn blog maar dat heeft wat redenen. Het lang achter elkaar in dezelfde houding zitten is niet zo goed voor mijn schouders, de spieren zijn overbelast waardoor ook een aantal wervels zijn geblokkeerd.  Verder ben ik natuurlijk wel druk geweest met nailart alleen dan een wat groter project dan normaal. 


Toen Selcan aankondigde zelf een tipbox wedstrijd te organiseren had ik daar heel veel zin in. Begin dit jaar heb ik mijn eerste tipbox gemaakt en dat ging niet al te best. Naja, de tipbox wel alleen de jury was niet al te eerlijk. 
Selcan organiseert dit natuurlijk wel op een hele andere manier. Gezelligheid staat voorop en ze had een onafhankelijke jury geregeld. Bij binnenkomst konden we de tipboxen kwijt ikn een aparte kamer waar later de jury zou beoordelen. Ik was de laatste die inleverde en de moed zakte mij totaal in de schoenen! Er stonden 4 prachtige tipboxen op tafel. Ik vond de mijne er maar erg saai bij afsteken.


De wedstrijd waren een aantal regels aan verbonden. Niet zo streng als bij het Benelux kampioenschap. We hadden een vrij thema en je werkt op een tipbox, los of aan elkaar maakte niet uit. Verder mocht je 2 extra elementen toevoegen. Denk hierbij aan Gellak, acryl 3D, steentjes, striping, glitter.


Aanlevering hoefde ook niet in een doos van onmogelijke afmetingen. De andere meiden hebben dan ook echt uitgepakt met de mooieste versieringen om de box heen.


Oke we zijn al bij foto 3 aangekomen. Dit was dus mijn opzet. Ik moest eerst over een thema nadenken. Dat duurde niet lang want ik kies iets dat echt dichtbij staat en mijn grootste passie is motoren. Thema: Moto GP.


Weken lang heb ik hier wel een aantal uren ingestoken en Ik had al contact met Annemarie. Die had haar box al eerder af en stuurde ook haar foto door. Dat maakte me wel enorm aan het twijfelen. Alle dames die mee doen zijn wel professioneel styliste en ik kom net kijken.


Hij is af en  niks meer aan te doen dus gaan met die banaan.


Dit is de tipbox van Melanie Scholte. Die vorige keer zo onterecht laatste eindigde is eerste geworden in de 2e klasse. Hier zit serieus heel veel werk in en het is ook echt geweldig. Je blijft kijken en ontdekken.


Waar wij het als deelnemers onderling al over eens waren dit is de terechte winnares zou worden. Zo mooi, tot in details afgewerkt en overal is wat te zien. Peggy Dave Willems is de nummer 1 van de eerste klasse.


Annemarie Dirven eindigde als 2e in de 2e klasse.


Helaas was Lisa Pater van deze tipbox niet aanwezig maar ze heeft wel de 3e prijs in de eerste klas gewonnen!


Helemaal blij en het nog niet helemaal kunnen bevatten dat mijn werk in de smaak is gevallen bij de jury.


Het was een hele gezellige dag waar heel hard bij Peggy hebben gezeurd om van haar een training te krijgen en dat gaat ze doen!

De jury gaf ook fijne feedback, wat er goed was, en de verbeterpunten.
Selcan heeft er een topwedstrijd van gemaakt en we kijken al uit naar de volgende keer. 

Lees hier over de Benelux tipbox wedstrijd.

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige creatie heb je gemaakt. Ik vind die van jou ook duidelijk het mooiste van allen, al ben ik zelf ook dol op motoren en heb je daarmee al een kleine voorsprong haha. Maar ook qua uitvoering; petje af :)

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.