Pagina's

maandag 13 november 2017

Nailbox nailart Fall is comingVandaag heb ik een nailart met de prachtige groene lak van Essie uit de Fall is coming Nailbox.


Omdat de Nailbox mooie lakjes en toevoegingen heeft heb ik rondgesnuffelt en een combi gemaakt van meerdere Nailboxen.
Nu zijn er wel een aantal dingen die ik vaker gebruik. De L'oreal corrector pen gebruik ik regelmatig.
OOk de Esssie Gel Couture topcoat is er een die ik regelmatig pak. De instant dry drop van Bourjois wat minder maar op de foto zie je het flesje al half leeg. Dit heb je nodig....en natuurlijk onvervalst herfstweer. Check.


Allereerst de basis. Cuccio is echt echt een merk dat bij mij hoog in de top 10 staat en hoop stiekem dat de Nailbox er weer een in stopt. Deze chameleon lak heet Crown Jewels.


Beide lakken hebben 2 dunne laagjes gekregen en ik ga er op stempelen.


Na een aantal plates met blaadjes te hebben uitgezocht is het toch deze geworden.


Bij de koperkleurige Crown Jewels vond ik goud wel mooi en het komt ook heel goed uit op het groen.


Ja de naam van de Essie lak noemde ik net nog niet maar dit was wel DE lak die mij inspireerde tot deze nailart.


Een nailart is pas af met een topocoat. De gel couture topcoat van Essie is een goede want hij veegt je nailart niet weg.


Niet alleen de topcoat maakt het af ook de quick dry drops. Niet dat de Essie topcoat niet snel genoeg droogt maar je nagelriemen zien er een stuk beter uit. Scroll even terug en je ziet het verschil. 


De quick dry drops geven een beter resultaat ook op de foto. Met vette olie glimt het iets teveel naar mijn zin.


Herfst heeft zeker zijn charme. Vooral de kleuren van de blaadjes die veranderen vind ik prachtig om te zien. Herfst kan guur zijn maar het voordeel ins nog wel dat je er ook dagen tussen hebt met een heerlijk zonnetje.


De volgende Nailbox komt er al weer aan dus hou vooral de Nailbox pagina in de gaten om de box alvast te pre-orderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.