Pagina's

maandag 4 december 2017

Brilliantnails 4 jaar!


Het is ongemerkt voorbijgegaan maar Brilliantnails is 4 geworden.
Zelf ben ik het ook vergeten en kwam er na een paar dagen achter. Niet dat ik niet met nagelen bezig ben, integendeel op de dag dat ik het mij besefte zat ik bij een productdemonstratie voor nagels!

Daar later meer over want ik heb toch zoiets geweldigs ontdekt, dat kan en wil ik jullie niet onthouden natuurlijk.


Mijn nieuwe header kan je niet ontgaan zijn! Van de cleane mintgroene uitstraling (die ik nog lang niet zat ben) ben ik toch overgegaan op iets anders omdat ik het aan de ene kant een sierlijker lettertype vind en dat horen nagels ook te zijn. Vandaar dat ik toch de switch heb gemaakt.

Na ook een grote schoonmaak van mijn pc waar ik 35.000 foto’s vanaf heb getrokken ga ik jaar 4 dus met een schone lei van start.
Welke richting ik op wil is nog niet helemaal duidelijk. Aan de ene kant vind ik het leuk om de trends bij te houden van de reguliere lakken aan de andere kant wil ik mij heel graag focussen op one stroke en nailarten. Mezelf de verplichting om een x aantal artikelen per week te plaatsen doe ik niet meer. De druk om te nailarten om maar artikelen te maken wil ik niet. Wel voel ik een lekkere druk omdat de feestdagen eraan komen en ik teveel nailarts wil laten zien met dit thema.

Het lijkt of ik het een beetje vergeten ben “het bloggen” maar niets is minder waar, een tipbox waar ik laatst weer aan mee heb gedaan gaat heel veel tijd in zitten. Als je daarnaast ook nog fulltime werkt, 2x per week sport, wekelijks naar fysio en ook je sociale verplichtingen hebt wordt het een beetje passen en meten. Het is me een paar jaar geleden ook gelukt want toen ik begon met bloggen had ik ook een full time baan. De zin in nailarten is wel 100%. Sterker nog ik heb laatst een paar nailarts gemaakt die ik niet eens heb vastgelegd en ik denk zonder foto’s dat het niet echt een leuk artikel gaat worden hahahaha.

Morgen komt mijn eerste artikel nieuwe stijl. Verwacht er niet teveel van want er zijn geen grote veranderingen. Wel geef ik onderaan braaf aan welke producten worden gebruikt en eventueel een link.

Ik heb een enorm respect voor medebloggers maar de vriendjespolitiek wil ik loslaten, geen comment plaatsen om maar een reactie terug te krijgen. Er zijn een aantal blogs die ik bezoek omdat ze heel leuk zijn en ontdek zelfs nieuwe. Niet altijd wil ik een comment achterlaten omdat ik het ook niet altijd weet, ja mooi geldt voor vele nailarts van bijvoorbeeld Imke, Mirjam, Malinka, Diana.
Andere blogs zijn weer creatief en daar haal ik mijn hart bij op en geeft mij zelfs nailart inspiratie.
Beautyblogs zijn ook nog steeds leuk al merk ik steeds meer dat kleinere blogs er veel meer hart in steken om een mooi artikel te schrijven. Misschien wil ik daarom lekker op mijn gemak bloggen zonder druk, statistieken en drama.

Mijn kindje de COTM spookt nog wel door mijn hoofd want het is heel erg leuk geweest.
Voor de dames die er toch interesse in hebben kunnen mij mailen of een comment plaatsen. Wie weet is er zoveel animo dat we een doorstart maken.

Bedankt voor het lezen en bezoeken van mijn blog!

Groetjes,

Cindy

2 opmerkingen:

  1. Vier jaar alweer zeg, gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi, gefeliciteerd met de 4e verjaardag. Een hele prestatie. En heel grappig om te zien dat je dezelfde fases doorloopt als ik. Het motto 'het moet leuk blijven' is voor mij ook het belangrijkste en doen waar je blij van wordt is moeilijker dan je soms denkt. Ik startte ook met de wens om groot te worden, veel volgers te krijgen etc. Daar ben ik vanaf. Ik doe waar ik blij van word en iedereen die mee wil doen is van harte welkom. Veel plezier in je 5e blogjaar en ik ben heel benieuwd welke kan je op zal gaan. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.