Pagina's

woensdag 27 december 2017

Kerst nailart


Zo na een paar voorproefjes is dit toch mijn uiteindelijke werk geworden.
Wilde mijn nailart wel op mijn kleding afstemmen en het belangrijkste is mijn bordeauxrode jurkje.
Het is van fluweel en heerlijk zacht en gelukkig ook warm. In eerste instantie wilde ik voor een kleur die in de buurt kwam. Tot ik mij bedacht ik de rode lakjes veel vermijd hoewel ik het heel klassiek en mooi vind bij een ander wil ik het zelf niet vaak dragen.
De lakjes maak ik liever iemand anders blijk mee tot ik mij de Trind wintercollectie van 2015 herinnerde.Deze lakken zijn zo mooi dat ik ze niet weg kan geven. Dear Santa is ook bordeaux rood.


De kleur komt goed overeen met mijn jurk. De nailart heb ik natuurlijk wel voor Kerst gemaakt maar tijdens het diner schoot heel even door mijn hoofd een foto te maken. Heb ik niet gedaan maar de voor foto's zijn prima hoor.


Wat nog langer duurde dan de lak was het uitzoeken van een afbeelding. Natuurlijk wilde ik weer iets dat ik niet had. Iets met krullen maar dan niet op heel de nagel. Ja die afbeelding staat wel op deze plate maar was het net niet.


Het goud vind ik er mooi op uit komen en door mijn transparante stamper te gebruiken  ook op elke nagel op de goede plaats.


De lak komt hier wel iets roder over door de lichtval. Maar de afbeelding is wel heel mooi overgekomen.Dit zijn mijn kerstnagel. Het zit er nog op. Wilde eigenlijk 2e Kerstdag over op nieuwe nagels maar de griep kreeg me goed te pakken. Ze zijn dus ook iets later online dan gewoonlijk en ook mijn geliefde Nailbox staat met smart op mij te wachten.

Gebruikte producten:
- Trind - Dear Santa
- UberChic plate 7-03
- Mundo de Unas - goud 
- topcoat

3 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.