Pagina's

maandag 18 december 2017

Sterretjes met Pierre Ricaud


Wat wordt ik toch verwend! Elke maand geniet ik al van de Nailbox en ook Northflix stuurt mij zo nu en dan lakken toe. 
Soms komen hele collecties mijn kant op (waar ik dat een review voor moet schrijven) wat natuurlijk mega zwaar is :p
Dit keer een onaangekondigd pakketje met deze 2 kerstige Pierre Ricaud lakjes. 
Een lief briefje erbij met een P.S. Je hoeft er geen review voor te maken.
Haha nou dat doe ik dus wel want ik vind het zo leuk om te doen en dit merk verdient het ook.Inmiddels heb ik een aardige verzameling Pierre Ricaud lakjes en ze zijn allemaal heel vloeibaar. Ze zijn ook allemaal heel dekkend. Dit is van beide lakken 1 laagje en zoals je op de ringvinger ziet is deze heel dun aangebracht. Rood is net zo dun maar dekt goed.


Met 2 laagjes dekt ook goud heel mooi.


Wil je nou lekker genieten van de feestdagen en niet teveel werk willen (aan je nagels) dan ben je gewoon klaar.


Niet dat ik met zulke mooie lakjes veel meer aan ga doen maar ik vond de sterretjes op deze plate zo leuk om te gebruiken.


Na een paar keer met mijn rode stempellak te hebben geprobeerd op de stamper was ik het zat. De stempellak was te vloeibaar waardoor mijn sterren uitliepen. Ik heb dus de rode Pierre Ricaud lak gepakt en deed het prima als stempellak!


Lekker makkelijk voor de kerst toch? Haal je hart maar op want ik heb nog wat kerstnailarts in petto. Wat ik dan de feestdagen zelf ga dragen weet ik nog niet.


P.S. Northflix bedankt (alweer) voor deze 2 toppertjes.

Gebruikte producten:

-Pierre Ricaud - Rouge Flamboyant
-Pierre Ricaud - Eclats dÓr
-BP-L006

1 opmerking:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.