Pagina's

donderdag 7 december 2017

Unboxing Nailbox November Sense of Mystery

*samenwerking*

Tegen het einde van de maand weet ik dat de Nailbox eraan komt.
Hij wordt door DHL ook nog eens vooraf aangekondigd.
Het fijne aan mijn dorpje is dat ik een van de weinigen ben die pakjes laat bezorgen en DHL kan ik de klok op gelijk zetten. Ze komen altijd rond 11:00 uur.
Dit keer heb ik het pakketje echter gemist en mijn buren hebben het aangenomen. Die zag ik bij thuiskomst net de straat uit rijden dus toen was het afwachten wanneer ik hem kreeg.
’s Avonds belde de buurvrouw aan en zei kadootje! Ik legde uit dat het elke maand zo leuk verpakt was, ook in de zomer en dat vond ze erg leuk.

De volgende dag kon ik de box uitpakken en natuurlijk het thema van deze maand eerst op de site opgezocht. De box bevat onder meer lakken met mysterieuze shimmer, perfect voor de november maand Laat je dus gerust door onze lakken fascineren….

Dat heb ik natuurlijk gedaan. Ik moet meteen mijn liefde voor Barry M lakjes uitspreken en dan met name de chameleon lak die in deze box zat.

Kijk mee naar de swatches:De eerste lak is deze prachtige Barry M Neptune Sea en hij is grijs, blauw, zilver. Erg mooi ook met bepaalde lichtval. Hij dekt met 2 dunne laagjes en lakt heel fijn. Wat mij betreft ook meteen de meest mysterieuze.Het tweede lakje Barry M Electric Blue Glitter is een blauwe glitterlak maar de basis is sheer/jelly waardoor je hem ook prima als topcoat kan gebruiken. Met 3 laagjes nog niet volledig dekkend maar ik kan mij daar niet aan storen, een zichtbare witrand is best mooi. Wat mij betreft ook meteen de meest mysterieuze.
 

Derde lak  OPI How Great is Your Dane? heeft dan geen shimmer maar daarom echt niet de minste. Dat vind ik het leuke van de Nailbox, er zit altijd wel een onverwacht elementje in terwijl ik hem wel heel goed bij de maand november vind passen. Donker maar niet té.
Voor mij een nieuwe lak in de box deze maand Jessica Constellation. In het flesje ziet de kleur er goed uit sjiek donkerrood.
Bij de swatch van de eerste laag werd ik wat huiverig want de lak is zo dun als water en was bang voor de dekking. Gelukkig kreeg de lak meer houvast bij laag 2 en bij de derde laag een volledige dekking. Ook geeft het een egale dekking (mede omdat hij zo dun is). Ook op de nagels een mooie kleur en voor roodliefhebbers een echte aanwinst.
De Orly Buried Treasure lak is ook een mooi licht kleurtje en ook een shimmer maar neigt naar metallic. Nadeel van vele metallic lakjes is dat ze kunnen strepen. Dit kun je door een topcoat al een stuk verbloemen maar deze viel heel erg mee. Lakt mooi en ook een fijne dekking. 2 dunne laagjes en je hebt een niet al te opvallend kleurtje. Wat ik een grote plus kan geven is het dopje. Het is van ribber en zorgt voor een goede grip. Niet te lomp of zwaar. Alle lakken mogen een dop van dit materiaal hebben.

De Nailbox is inmiddels al 3 jaar en voor een lakliefhebber is het een verrijking.
Met een abonnement krijg je elke maand (zoals mijn buurvouw het zegt) een kadootje.
De prijs is bij alles wat we aanschaffen een dingetje. Ik heb voorheen een andere box met nagellak gehad maar daar werd op een gegeven moment China spul  geleverd en toen vond ik de prijs niet reëel meer. De Nailbox heb ik eerst een abonnement op genomen voor de samenwerking.
Deze maand zitten er 5 lakken in. Je leert nieuwe merken kennen en in verhouding zou je bij losse aanschaf altijd meer kwijt zijn dan voor de Nailbox.
Elke maand geniet ik van gegarandeerd 4 lakken en dan altijd een leuke extra zoals handige tools of easy nailart.

De decembermaand is al een groot feest maar wat dacht je ervan jezelf of een ander eens te trakteren op een Nailbox onder de boom?

Gebruikte producten:

-*Barry M - Neptune Sea
-*Barry M - Electric Blue Glitter
-*OPI - How Great is Your Dane?
-*Jessica - Constellation
-*Orly - Burried Treasure

1 opmerking:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.