Pagina's

woensdag 24 januari 2018

Born Pretty Store Cat Eye gel #1

*samenwerking*

Eind vorig jaar liet ik mijn eerste cat eye gelpolish zien. 
Hij was goud van kleur en ik was instant in love.
Ik had er een magneet bij besteld en die ben ik kwijtgeraakt..... Best vervelend als je deze kleur ook nog wilt laten zien. De lak op zich is al een beauty maar de magneet zorgt voor dat extra effect.Inmiddels heb ik er wat kleurtjes bij omdat ik er zo weg van ben.


ten eerste omdat het een holografische lak is. Zeg holo en ik ben er meteen weg van! Voeg daar nog even het cat eye effect aan toe en je hebt kat in het bakkie. Of in dit geval een stel schitterende nagels. 


Allereerst de basis leggen. Dit is 1 laagje met al een goede dekking. 
Eigenlijk ben ik gewoon vergeten mijn magneet te gebruiken voor ik ze in de lamp stak.


OP naar laagje 2 (dit keer MET magneet en weer in de lamp.
De gellak hardt uit onder UV of led licht.


Door de magneet trekken de deeltjes samen en krijg je een look als een kattenoog over de nagel.


Dit heb ik met een flinke magneet gedaan die ik in de schuur vond en heb nu een nieuwe magneet besteld waardoor ik nog meer effect aan kan brengen.

Wil je de gouden cat eye gellak zien klik dan hier.

De gellakjes heb ik van Born Pretty Store en kosten  €2,85 per stuk

Gebruikte producten:
- Led lamp

2 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.