Pagina's

dinsdag 16 januari 2018

Victoria Vynn Mega BaseMet mijn blogverandering had ik het over iets nieuws dat ik op een demodag heb mogen proberen en het is echt de hoogste tijd om jullie dit te laten zien.


Het begon met een filmpje op Facebook. Waar er met een basisgel een nagel werd opgebouwd. De dame verlengde de nagel en tikte er ferm mee op het werkblad. Vol belangstelling heb ik het filmpje nog eens en nog eens bekeken. Niet alleen ik was er enthousiast over maar ook anderen zag ik aan de vele comments. Het beste is nog dat het in Nederland te krijgen is. Helemaal niks spannends want het is gewoon de vertrouwde webshop Djasa. Ze heeft het merk Victoria Vynn naar Nederland gebracht.

Ik wilde meteen bestellen maar (niet voor niets een bestseller) uitverkocht. Keurig werd bericht dat er nieuwe voorraad was en bam weer uitverkocht.

Op de demodag van Pretties.eu liep ik pardoes tegen de eigenaresse van Djasa op!
Ik vond het product van de demodag ook heel erg leuk maar dat is niet voor de particuliere markt. Niet erg want Victoria Vynn is wel voor jou en mij bestemd en ik mocht het proberen.

Ik had 1 wat kortere nagel en dat vind ik niet mooi. Om nu al mijn lange nagels kort te vijlen is ook wat.


Met een sjabloon van Victoria Vynn heb ik mijn wijsvinger verlengd.
Dat sjabloon is al een feestje waard. Mijn oude zijn wat stugger, sluiten nooit lekker aan en eigenlijk alom gedoe. Andere dames waren ook zeer te spreken  over de sjablonen van Victoria Vynn dus heb meteen een doosje gekocht.


Het advies voor de verlenging is 2 tot 3 mm maximaal. Toch ben ik over de top gegaan met een verlenging van 4 mm en het zit als een huis. Trots tikte ik net als de dame uit het filmpje met mijn uitgeharde top tegen het werkblad en er gebeurde niks.


Wat ik belangrijk vind is een zo natuurlijk mogelijk effect.
Niets is zo goed als eigen en met acrylnagels verpest ik altijd de acryllaag doordat ik veel lak en weer verwijder waardoor ik toch het acryl een beetje beschadig. Je moet er snel mee kunnen werken en het stinkt.


Gel vond ik in eerste instantie echt leuk, het ruikt niet maar de builder is best lastig aanbrengen (ik doe het ook niet dagelijks) en dat brengt weer een hoop vijlwerk met zich mee.
Door mijn oude sjablonen kreeg ik ook niet altijd een mooie C-curve zoals mijn eigen nagels hebben en zag je alsnog dat het een “nepper” was.

Ook bij gel is er een nadeel, mijn gel (base-builder-top) rulde ook weleens door het lak gebruik. Ook vond ik het niet flexibel genoeg waardoor er weleens lifting ontstond. Doordat ik zulke gekrulde nagels heb moet de gel flexibel zijn omdat door vocht mijn nagels weer rechttrekken.
Zonder preppen lakken en snel verlengen.

Na een paar dagen heb ik mijn nagels gelakt en dat zag er goed uit.


Ook na de lak verwijderen glimt de Mega Base nog als een spiegel.
Natuurlijk wilde ik de Mega Base meteen hebben op de demodag maar….ja uitverkocht.

De Mega Base is, nu ik het al een paar weken op heb een mushthave.
Mijn nagels zijn net iets versterkt en ik kan makkelijk verlengen.
Je hebt 2 laagjes nodig en de Mega Base breng je gewoon met het kwastje uit het flesje aan, zo werk je net wat nauwkeuriger waardoor je niet of nauwelijks hoeft te vijlen.
In een UV lamp 2 minuten uitharden met een ledlamp 30 seconden.
Ook is de gel flexibel en behoudt zijn glans.
De Victoria Vynn Mega Base is ook makkelijk te verwijderen, schade aan mijn natuurlijke nagel wil ik absoluut niet hebben maar na een paar minuutjes weken in aceton is het er zo af te halen. Hier heb ik vrij kort geweekt en het is er al goed af te krijgen. Iets langer en je kunt het letterlijk van de nagels vegen.Zoals je ziet mijn natuurlijke nagels hebben niet geleden onder het verwijderen van de gel en mijn natuurlijke glans zie je ook omdat ik de nagels niet heb voorbereid voor het aanbrengen van de gel. Wel even ontvet maar hoefde niet te bufferen of preppen.


Gelukkig heb ik de Mega Base kunnen scoren. Naar mijn mening ook heel voordelig want voor €8,50 kun je

nergens een gel kopen die verlengt zonder ook prep en build erbij.

Inmiddels heb ik ook een no wipe Victoria Vynn topcoat gekocht. Niet de Mega Top want die heeft wel een plaklaag waardoor ik bijvoorbeeld niet met pigment poeder kan werken. ze bevallen beide zo goed!Gebruikte producten:
-Victoria Vynn sjablonen
-*Victoria Vynn Mega Base (te koop bij Djasa)

2 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.