Pagina's

maandag 5 maart 2018

Your art Your Design Wedstrijd #1Nails by Selcan organiseert een nagelwedstrijd. Natuurlijk valt dit meer in de wereld van de professionele nagelstylistes maar toch gaf ik mij op.
Het is een beetje vergelijkbaar met de COTM die ik een aar jaar deed. Elke maand een thema en elke maand een product waarmee gewerkt moet worden. We krijgen de producten per maand en ook het thema wordt dan bekend gemaakt. Er waren meer als 40 aanmeldingen en toch ben ik uitgekozen om met 9 andere de competitie te starten. Elke maand valt er iemand af en zo is er aan het einde van het jaar 1 winnares.

De vorige editie heb ik gevolgd omdat een kennis meedeed en uiteindelijk 2e is geworden. De thema’s waren zeer uitdagend en er werd ook zoveel inzet getoond.
Dit jaar doen ook niet de minsten mee en vind het nog steeds bizar dat ik tussen die professionals zit met mijn nailarts.
Omdat ik heel dicht bij Selcan woon ben ik mijn maandelijkse pakketje op gaan halen. Daar kreeg ik een tasje met het thema Winter Wonderland en daarbij hoorde een lichtblauwe gellak en een donkerblauwe parelketting.
In de auto onderweg naar huis liet ik mijn fantasie al de vrije loop en wilde zeker iets met sneeuwvlokjes en ijspegels doen.
Toen ik 's nachts wakker werd brainstormde ik vrolijk verder en bedacht dat ik ook met donkerblauw moest werken. Het zou leuk zijn om een donkere nacht te maken en dan een huisje in de sneeuw.
Dezelfde kennis die mee had gedaan met het vorige thema begon ook idee├źn te spuien en voor we het wisten waren we losse glitter aan het doornemen haha.
Ik heb zeker de tijd genomen het thema eerst te bedenken en wel ruim voor de deadline ingeleverd en vandaag laat ik hem aan jullie zien.Dit was mijn basis, de blauwe lak op mijn wijsvinger was de verplichte kleur. De andere nagels zijn met mijn eigen lakjes gedaan en daar heb ik ook een fairy dust overheen gedaan.OP mijn wijsvinger en pink heb ik sneeuwvlokjes gestempelt en mijn ringvinger kreeg schaatsen die ik met acrylverf heb getekend.De andere hand kreeg een paar wanten en op beide middelvingers heb ik folie verwerkt. De duimen kregen de verplichte ketting en mijn nailart was af.

We krijgen de info altijd voor de eerste van de maand en elke 25ste van de maand moeten we het af hebben. Helaas mag ik voor de uitslag niets plaatsen maar de uitslag is bekend.

Een vierde plaats is echt meer dan ik had gehoopt en ik ben nog in de race. 
Op naar volgende maand en een nieuw thema.